Monolog

… nu ştia profesorul sastisit când mi-a solicitat un interviu imaginar că fără jenă eu o să produc Unicul interviu al lui Mateiu I. Caragiale, acordat obscurului jurnalist Radu ***şi transcris la asfintit de fiica acestuia iertare mateinilor si că aruncându-l la coş m-a sunat proprietarul pubelei şi m-a intrebat dacă e real am căzut în jocurile epigonice detestate cu toată ironia mă enervez cu un user-friendly guide al lui Tyson care împachetează teoria literară în hârtie colorată cu motive geometrice sub pretextul şansei tuturor la manipulări discursive şi cu motivaţia înduioşătoare şi naivă că theory can help us learn to see ourselves and our world in valuable new ways sau cu axiomatice reflecţii ale pedagogului de ceară the more we experience in life, the more we are capable of experiencing in literature liniştea revine din două direcţii articolul lui Fish şi roaba cu pdf-uri de la unicorn…

Reclame

14 gânduri despre „Monolog

  1. O fi avut, datorita golurilor din biografie, dar statul la umbra autorului admirat ramane o indeletnicire suspecta si -cum ai spus- cu profit de alta natura…

  2. Hai sa vedem interviul, daca il lansezi fara sa spui nimic altceva, poate te trezesti ca or sa apara cercetatori la usa ta intreband de unde ai manuscrisul.

  3. Lascaris, imi e rusine, zau, pentru ca au fost imprejurarile care m-au fortat, nu consider asemenea exercitii demne de luat in seama. Nu scot la iveala decat o proiectie, chiar o impietate lipsita de bun gust.

  4. excelent articolu lu F. adica – execrabil, dar un excelent punct de plecare pt discutii, buna sinteza a unei pozitii.

    l’ai discutat pe larg p’undeva p’aici? if not – o sa’l iau la puricat pe blog.

  5. Nu l-am discutat, poti sa-l purici linistit. In schimb o sa-ti dau un fel de replica la alta chestiune arzatoare de pe blogul tau…Asa, sa mai animam atmosfera :).

  6. Vai, e atat de bine camuflata ca nu ati sesizat-o…Pai e deja pe aici, ultima insemnare, monsieur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s